RESIDENTIAL REMODEL BEFORE & AFTER

This single family home in Palos Verdes was renovated to open up the living, dining, and kitchen areas to the amazing view of the Pacific Ocean. 

View from the property, facing Southwest toward the Pacific Ocean.

Before: view from the entry doors was blocked by an existing fireplace, which separated the living room from the dining room and kitchen. 

During construction: the existing fireplace was removed, existing exterior wall and openings were re-framed to create a massive opening for multi-slide doors and open the living room to the dining room and kitchen.

After: view from entry doors to the back yard and ocean view. 

Before and After: view from the living room to dining room and kitchen.

Before and after: view from the kitchen.

After: master bathroom.

After: guest bathroom.