GATEWAY BUSINESS PROPERTIES

The client purchased 4,500 sf of cold shell space to house the group's commercial brokerage business. 

Before: existing cold shell on second floor of building.

After: view of suite entrance and conference room.

After: view of private offices. 

After: hallways integrate storage files. 

After: detail of conference room custom credenza.


MATISSE FOOTWEAR EXTERIOR RENOVATION

The client purchased a 25,000 sf warehouse in El Segundo to relocate the company's headquarters, requiring the renovation of the building exterior and interior. 

Before: there was no designated entrance into the building and landscaping did not allow disabled access. 

During construction. 

After: all existing openings were replaced with new storefront and a new steel and glass canopy was added to designate the building entrance, new hardscape and landscape elements were integrated.


RESIDENTIAL REMODEL BEFORE & AFTER

This single family residence in Redondo Beach has undergone an exterior renovation, transforming its original conventional 1950s style to a Mediterranean-inspired transitional one. On the interior, the spaces have been reconfigured and refinished to create a master suite and the kitchen and bathroom have been updated.

After: street view showing new roofing, stucco, windows, and landscaping.

Before & After: view of entrance from the street. Existing wood panels were removed and building exterior was refinished with new stucco, windows and roofing were replaced.  

Slide02.jpg

Before & After: view of front entrance. A new concrete walkway and stairs were constructed, as well as a new gate to the back of the property. 

Before & After: entry door, house numbers, and exterior lights were replaced and new landscaping was implemented. 

Before & After: area now designated as master suite required a larger opening to the side yard, with steps down. The older sliding door was replaced with a pair of french doors and sidelites to bring in maximum light and provide easy access to the exterior. 

Before & After: original hardscape and landscape areas were reworked and a new retaining wall built to create different levels of terraces.

Before & After: existing solid wood entry door was replaced with a frosted glass panel door to allow natural light into the space.

Before & After: new windows were installed, painted wood paneling on the walls was removed, carpet was replaced with hardwood, and the brick fireplace was refaced with natural stone. 

Before & After: narrow bathroom was opened up to create a master suite shower and vanity. 

After: master bathroom.

Before & After: this bedroom was expanded to create a master suite, existing sliding door was replaced with larger french doors and concrete steps were added for access into the side yard.

Before & After: this guest room was made private by removing the windows facing the neighbor's property, while creating a larger opening to the back yard by adding a pair of french doors and sidelites and concrete steps. 

Before & After: the detached garage was refinished by pouring a new finished epoxy floor, replacing the roll-up door,  adding lighting and drywall to the studs, and painting the interior of the structure.


RESIDENTIAL REMODEL BEFORE & AFTER

This single family home in Palos Verdes was renovated to open up the living, dining, and kitchen areas to the amazing view of the Pacific Ocean. 

View from the property, facing Southwest toward the Pacific Ocean.

Before: view from the entry doors was blocked by an existing fireplace, which separated the living room from the dining room and kitchen. 

During construction: the existing fireplace was removed, existing exterior wall and openings were re-framed to create a massive opening for multi-slide doors and open the living room to the dining room and kitchen.

After: view from entry doors to the back yard and ocean view. 

Before and After: view from the living room to dining room and kitchen.

Before and after: view from the kitchen.

After: master bathroom.

After: guest bathroom.